Festészet workshop

1-3. rész (3 alkalom) 

Az alapok

2022. szeptember 27, 28, 29 (kedd, szerda, csütörtök), naponta 16:00-19:00 óráig

Helyszín: ArnyiKA festőműhelye, Miskolc, Jókai 10-16. 9-es kapucsengő, 109-es szoba

 - színkeverés, képmező forma, komponálás, felületek és faktúrák kialakítása, konkrét alkotások elkészítése főleg az otthoni alkalmazás lehetőségét figyelembe véve, személyre szabott tanácsadás - 

Használt eszközök: alapozott karton, alapozott farost lemez, festővászon, akril festék, ecsetek és egyéb a festészetben használt eszközök

A foglalkozásokon megismerkedhetnek a résztvevők a festészet alapjainak gyakorlati alkalmazásával, és a tudatos használat elsajátításával. 

Felnőttként sokan kezdik el a festést élményfestéssel. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy kiderüljön szereti-e ezt a tevékenységet. Vannak, aki annyira "beleszeretnek" a festésbe, hogy már hobbijukká válik, és benne maradnak az élményfestésben (festményekről festenek). Olyan is van, aki szeretne továbblépni, hogy önállóan is tudjon alkotni. 

Ha érdekel, hogy hogyan tudsz eredetivé válni és tudatosan alkalmazni a festészet lényeges elemeit......akkor Neked szól ez a program, de ha csak az ismereteidet szeretnéd mélyíteni akkor is.

Korosztály: elsősorban felnőtt, de középiskolásoknak is nagyon jó lehetőség

Résztvevői létszám maximum 6 fő.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 15. 

Részvételi díj: 35.000 Ft

Számlaszám, melyre a részvételi díj befizethető: 10400690-50526985-78541005

Befizetési határidő: 2022. szeptember 19.

Időpont módosítás lehetséges. Lemondás esetén a költségeim levonása után tudom csak visszatéríteni az összeget. Ha a lemondás a workshop előtti napon, vagy aznap történik, akkor 50%-át tudom csak visszatéríteni. Ha valaki bejelentkezik és nem jelzi, hogy nem tud eljönni, akkor nem tudom visszaadni a befizetett összeget.

A három részből álló foglalkozásra jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: 

JELENTKEZÉSI LAP

Októberben lesz a folytatás, melynek során a különböző festészeti technikákkal ismerkedhetnek meg a résztvevők: akvarell, pasztell, akril, olajfestés.