Festőtábor felnőtteknek

ÉLMÉNY és KIKAPCSOLÓDÁS 

festői környezetben,

kikapcsolódás, stresszoldás, feltöltődés,

kristálytiszta levegő, csend és nyugalom

Augusztus 19-20-21. péntek, szombat, vasárnap - Pénzpatak - Festőtábor felnőtteknek (élményfestés, akrilfestés, olajfestés) A programot az igényeknek megfelelően alakítom.

https://www.penzpatak.hu/

Kezdőknek és haladóknak egyaránt jó lehetőség, hiszen fontos szempont a személyre szabottság. Lehetőség van élményfestésre és a továbbfejlődésre is (faktúrák, felületek kialakítása különböző eszközökkel, a kompozíció jelentősége, festés akrillal, olajjal, saját alkotások létrehozása). 

Részvételi díj: 60.000 Ft (mely tartalmazza a szállást, étkezést, az alapanyagokat és a szakmai irányítás költségét). Szállás 2 ágyas szobákban.

A szállás az ország legmagasabban fekvő vadászházában van.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 5.  

A részvételi díjak végső befizetési határideje: augusztus 11.

A részvételi díjat az alábbi számlaszámra lehet befizetni: 10400690-50526985-78541005

A közlemény rovatba kérem, írja be, hogy kinek a díját fizette és a tábor helyszínét.           Egy napos részvételre is van lehetőség, díja 18.000 Ft (ebéddel, szállás nélkül). 

Ha csak egy napot szeretne ott aludni, az is lehetséges, arról kérjen egyéni árajánlatot tőlem: Kovács Anikó - k.arnyika@gmail.com 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

JELENTKEZÉSI LAP

Néhány fotó az eddigi táborokból, melynek helyszíne Pénzpatak és Bükkszentkereszt volt. Ebben az évben már volt egy tábor júliusban Hernádvécsén, a Hotel Vécsecityben. Nagyon különleges volt a helyszín, igazi "elvonulós" festegetős három nap, erről is van itt már pár fotó. 

 A táborok szervezője, művészeti vezetője Kovács Anikó. Elérhetőségek: 06 30 264 6926, k.arnyika@gmail.com

www.arnyika.hu