AKRIL WORKSHOP

 3 festmény 3 technika


Időpont: 2024. március 16. szombat 15:00 óra

Helyszín: Miskolc, Jókai 10-16. ArnyiKA festőműhelye

A program során 3 db kisebb méretű (30x20 cm) dekoratív faliképet készítünk el festővászonra akril festékkel. 

A program időtartama kb. 3,5 óra.

A képek elkészítéséhez többféle eszközt is használunk, nemcsak ecsetet. Ki lehet próbálni, hogy a különböző eszközökkel milyen hatást lehet elérni a festővásznon. 

Minden eszközt biztosítok, és mindenki 3 db festménnyel térhet haza. 

A foglalkozáson bemutatom a technikát, és az instrukcióim alapján készíthetik el a résztvevők a festményeket. Igyekeztem olyan képeket válogatni, amihez nem kell rajztudás, ha igen, akkor ahhoz adok segítséget. Minden kép egy technikát mutat be, amit ha elsajátítunk, akkor már otthon önállóan is el tudunk hasonló alkotásokat készíteni. Nem fontos a workshopon pont ugyanúgy elkészíteni a képeket, lehet más színben és formában is gondolkodni, ez már mindenkinek az egyéni döntése. 

A program során megismerkednek a részvevők a struktúra pasztával (a tenger hullámait jelenítjük meg), majd megmutatom, hogyan lehet egyszerű eszköz és egy kis arany festék használatával absztrakt képet készíteni, illetve a harmadik technika alkalmazásával a ragyogást jelenítjük meg a festővásznon, ami szintén egy absztrakt festmény érzetét kelti bennünk, és dekoratív kiegészítője lehet szobánk falának. 

Sok segítséget adok az egyéni alkotás elindításához is. 

Részvételi díj: 16.000 Ft,

 mely az alábbi számlaszámra utalható 10400690-50526985-78541005, vagy a helyszínen készpénzben is fizethető (ilyenkor kérem, hogy a teljes összeggel készüljenek).

A képekre kattintva egészben láthatóak.

Jelentkezni az alábbi JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet: 

JELENTKEZÉSI LAP

A részvételi díj befizethető erre a számlaszámra 10400690-50526985-78541005, vagy a helyszínen készpénzben is (ebben az esetben, kérem a résztvevőket, hogy a pontos részvételi díjjal készüljenek). 

Időpont módosítás lehetséges. Lemondás esetén a költségeim levonása után tudom csak visszatéríteni az összeget. Ha a lemondás a workshop előtti napon, vagy aznap történik, akkor 50%-át tudom csak visszatéríteni. Ha valaki bejelentkezik és nem jelzi, hogy nem tud eljönni, akkor nem tudom visszaadni a befizetett összeget.