Vászon táska festő workshop

Helyszín: ArnyiKA festőműhelye - Miskolc, Jókai u. 10-16. 9-es kapucsengő első emelet 109-es szoba

Időpont: 2024. 

A program során mindenki vászontáskára dolgozik hozott vagy az általam adott minta alapján. A táska mérete: 37x42 cm, anyaga lenvászon. Akril festékkel dolgozunk, mely nem mosható ki a táskából. Mindkét oldalát lehet festeni, ez szabadon választott. 

Időtartam: kb. 1,5 óra, mintától függően.

Részvételi díj: 8.000 Ft fő/vászontáska, 2 db vászontáska esetén 10.000 Ft.

Végtelen a lehetőségek tárháza. Hozhatsz mintát magaddal, de tudok én is adni mintákat. Nagyon jó időtöltés a táska festés és akár baráti társaságoknak is jó kikapcsolódási lehetőség. A program során minden eszközt biztosítok, és minden segítséget megadok. Kitűnő ajándékozási lehetőség akár a program, akár az elkészült termék (táska). Lepd meg Magad, vagy szeretteid egy igazi saját festésű vászon táskával!

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehet. 

A részvételi díj befizethető erre a számlaszámra 10400690-50526985-78541005, vagy a helyszínen készpénzben is (ebben az esetben, kérem a résztvevőket, hogy a pontos részvételi díjjal készüljenek).

JELENTKEZÉSI LAP

Néhány ötlet még a Pinterest-ről:

Időpont módosítás lehetséges. Lemondás esetén a költségeim levonása után tudom csak visszatéríteni az összeget. Ha a lemondás a workshop előtti napon, vagy aznap történik, akkor 50%-át tudom csak visszatéríteni. Ha valaki bejelentkezik és nem jelzi, hogy nem tud eljönni, akkor nem tudom visszaadni a befizetett összeget.