Festészet kurzus

(3 modul, 3 alkalom) 

Az alapok

Időpont: 2023. 

Helyszín: ArnyiKA festőműhelye, Miskolc, Jókai 10-16. 9-es kapucsengő, 109-es szoba

 I. modul: színkeverés, képmező forma, komponálás, 

II. modul: felületek és faktúrák kialakítása, 

III. modul: konkrét alkotások elkészítése főleg az otthoni alkalmazás lehetőségét figyelembe véve

- személyre szabott tanácsadás - 

  A kurzus főleg gyakorlati elemekből épül fel, de elméleti, művészettörténeti                                                          utalásokkal kombinálva.

Használt eszközök: karton, farost lemez, festővászon, akril festék, ecsetek és egyéb a festészetben használt eszközök (festőkés, szivacs, stb.)

A foglalkozásokon megismerkedhetnek a résztvevők a festészet alapjainak gyakorlati alkalmazásával, és a tudatos használat elsajátításával. 

Felnőttként sokan kezdik el a festést élményfestéssel. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy kiderüljön szereti-e ezt a tevékenységet. Vannak, aki annyira "beleszeretnek" a festésbe, hogy már hobbijukká válik, és benne maradnak az élményfestésben (festményekről festenek). Olyan is van, aki szeretne továbblépni, hogy önállóan is tudjon alkotni. 

Ha érdekel, hogy hogyan tudsz eredetivé válni és tudatosan alkalmazni a festészet lényeges elemeit......akkor Neked szól ez a program, de ha csak az ismereteidet szeretnéd mélyíteni akkor is.

Korosztály: elsősorban felnőtt, de középiskolásoknak is nagyon jó lehetőség

Résztvevői létszám maximum 6 fő

Részvételi díj: 35.000 Ft

Számlaszám, melyre a részvételi díj befizethető: 10400690-50526985-78541005

A programra ajándékutalvány is igényelhető. 

Információ: k.arnyika@gmail.com, 30 264 6926


A három részből álló foglalkozásra jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: 

JELENTKEZÉSI LAP

Időpont módosítás lehetséges. Lemondás esetén a költségeim levonása után tudom csak visszatéríteni az összeget. Ha a lemondás a workshop előtti napon, vagy aznap történik, akkor 50%-át tudom csak visszatéríteni. Ha valaki bejelentkezik és nem jelzi, hogy nem tud eljönni, akkor nem tudom visszaadni a befizetett összeget.