Akril workshop - Hogyan fessünk.......domború hatású képet?

Az impasto technika, és a festőkés használata

Időpont: 2024. június 21. péntek 16:00 - MEGTELT!

Időtartam: kb. 2,5-3 óra

Helyszín: ArnyiKA festőműhelye, Miskolc, Jókai 10-16. 

Ezen a workshopon a texturált festmény kialakítása lesz a téma, az impasto technika sajátosságai és a festőkés, struktúra paszta használata.

Vannak festés sablonok, melyeket, ha elsajátítunk, könnyebben megvalósítunk hasonló ábrázolási módokat, és akár a későbbiek során egyéni elképzeléseinket is. Minden csak gyakorlás kérdése. 

A workshopon 30x40 cm-es vászonra festünk akril festékkel, struktúra pasztával, festőkéssel, ecsettel, melyet a végén mindenki hazavihet. Mivel a paszta lassítja az akrilfesték száradási idejét, arra kell számítani, hogy a festményünk még képlékeny lesz, amikor hazaszállítjuk, tehát mindenkinek gondoskodnia kell a sérülésmentes szállításról. A képen látható festmény lesz a minta. A programot elsősorban kezdőknek ajánlom, de természetesen bárki részt vehet rajta, aki érdeklődik a domború hatás kialakítása iránt. Problémakörök: texturált (3 D-s) festmény kialakítása a festővásznon (impasto technika), és a festőkés  használata.

Korosztály: 12-90 éves korig

Részvételi díj: 11.500 Ft, mely az alábbi számlaszámra utalható 10400690-50526985-78541005, vagy a helyszínen készpénzben is fizethető. Ilyenkor kérem a pontos összeggel készüljenek. 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: